Årsmöte 2019

Ranrike Aktiva Seniorer höll årsmöte lördagen den 23 februari i Fjällbacka Service.

Innan de stadgeenliga årsmötesförhandlingarna påbörjades genomfördes en parentation med en tyst minut till minne av de medlemmar som avlidit under året. Utfallen av årsmötets alla beslut finns dokumenterade i årsmötesprotokollet som alla medlemmar kan ta del av.   För den som är intresserad går det bra att begära en kopia i telefon till ordföranden (070 654 66 28) eller till sekreteraren (070 311 23 63).  Det går också bra att maila beställningen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Efter avslutat möte intogs en gemensam måltid bestående av lammfärsbullar i rödvinssås med sallad och potatis, och med kaffe och kaka på maten.

Därefter introducerades ett nytt underhållningsinslag inspirerat av tv-programmet God Kväll. Med Kerstin Kahlman som värdinna och Neta Almeida som moderator arrangerades ett fingerat middagsbord med utvalda låtsasgäster.  Det blev en synnerligen intressant exposé som ledde till åtskilliga trevliga kommentarer och gemytliga samtal.